Selecteer een pagina

Bergerhof Mobiliteitsgroep BV heeft een breed scala aan vervoersdiensten binnen haar pakket. Zo verzorgen wij onder andere het personenvervoer voor verschillende gemeenten, zorginstellingen, bedrijven, scholen en verenigingen. Zowel particulier als zakelijk. Daarnaast rijden wij in opdracht van verschillende zorgverzekeraars het zittend ziekenvervoer in de regio.

Het moderne en milieubewuste wagenpark van ons bedrijf bestaat uit zo’n 125 voertuigen variërend van luxe personenauto’s tot luxe touringcars. Als deze voertuigen worden bestuurd door enthousiaste gediplomeerde chauffeurs.

Met Bergerhof Mobiliteitsgroep BV bent u altijd ontspannen onderweg.

Een dagje naar een pretpark, een ritje met de taxi naar een zorginstelling of op stedentrip met een touringcar. Bijna een miljoen passagiers maken jaarlijks gebruik van de diensten van Bergerhof Mobiliteitsgroep BV. Onze bedrijven zijn onderverdeeld in een Taxibedrijf voor vervoer tot 9 personen, een Touringcarbedrijf voor vervoer vanaf 9 personen en een garagebedrijf voor het onderhoud van ons eigen wagenpark, particulieren en wagenparken van andere bedrijven.

Het bedrijf wordt gerund door de familie Bergerhof en is daarmee nog steeds een hecht familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit en korte lijnen. Wij staan al bijna 45 jaar garant voor kwaliteit en zorgzaamheid.

Bergerhof Mobiliteitsgroep BV is een personenvervoersbedrijf in de breedste zin van het woord. Kwaliteit en uitstraling staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Zo zijn wij ISO 9002 gecertificeerd en zijn we in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB) en TX-Keur.

Wij zijn ons bewust van de toenemende vraag naar gespecialiseerd vervoer en het verover dat is toegesneden op de individuele persoon of specifieke groep. Daarom bestaat ons wagenpark uit zowel Taxi’s, Taxibusjes, rolstoelauto’s, rolstoelbusjes en touringcars.

Bergerhof Mobiliteitsgroep BV
Wilhelminastraat 78
5731 ER Mierlo
0492 – 66 22 60
info@bergerhof.nl