Selecteer een pagina

Hoe is jouw verkoopresultaat?

Ben je ontevreden over jouw verkoopresultaat? Heb je het gevoel dat er meer commerciële potentie in je bedrijf zit? Wil je nieuwe klanten aantrekken of meer opdrachten van je huidige klanten krijgen?
Csupport zorgt voor meer omzet.

Verkoopresultaat voor zakelijk dienstverlenende bedrijven

Je wil je verkoopresultaat verhogen, maar de taken die je verkoopresultaat verbeteren stel je steeds uit. Er is altijd wel een reden om even geen acquisitie te doen. Er is geen tijd, er is te veel werk of je mist het overzicht. Angst of onvoldoende kennis vormen blokkades om in actie te komen. Met als gevolg dat je verkoopresultaat stagneert.

Extra commerciële slagkracht

Csupport helpt jouw bedrijf aan extra commerciële slagkracht. Wij weten wat er speelt bij bedrijven die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Onze expertise helpt je aan een beter verkoopresultaat. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak, dan gaan wij met jou om de tafel om de mogelijkheden en kansen te bespreken. Met alleen plannen bespreken ben je nog niet geholpen. Wij maken een plan van aanpak en helpen met de uitvoering daarvan.

Meer omzet!

Het doel van onze inzet is altijd het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf. Je krijgt:

  • Een heldere structuur in je verkoopproces.
  • Ondersteuning bij het maken van een verkoopplan.
  • Hulp bij het coachen van je binnen- en buitendienstmedewerkers.
  • Hulp bij de uitvoering van het salesplan (acquisitie, opvolgen van verkregen leads, relatiebeheer en accountmanagement)
  • Meer omzet!

Wil jij ook een beter verkoopresultaat? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Cissy van Hoof

Christine Heintze