Selecteer een pagina

ING Private Banking Regio Zuid

Eén aanspreekpunt voor al je vragen en de volle aandacht voor je aspiraties op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk vlak: dat is Private Banking. Ons team van specialisten gaat graag met je aan de slag bij een belegd vermogen vanaf € 500.000 of een spaarvermogen vanaf € 1.000.000.

Waarom ING Private Banking?

  • Breed advies

Jouw wensen zijn het startpunt van een gesprek met onze bankers. Altijd. Want dromen en ambities maken ieder mens uniek. Daarna duiken we pas de cijfers in. Omdat de verhalen achter getallen onmisbaar zijn. Zonder verhaal geen koers.

  • Deskundig beleggen

De deskundige dienstverlening van je Private Banker staat altijd tot je beschikking. Daarnaast kun je vertrouwen op de visie van het bekroonde ING Investment Office. En met de online mogelijkheden in Mijn ING (internetbankieren) blijf je zelf aan het roer.

  • Klantgerichte innovaties

Onze drang om te blijven vernieuwen heeft al geleid tot innovaties waarmee we dagelijkse bankzaken voor onze klanten makkelijker en veiliger maken. Ook bij Private Banking zijn we continu bezig om de nieuwste digitale middelen te ontwikkelen, zodat onze klanten voorop kunnen lopen.

Beste private bank van Nederland
Afgelopen periode zijn wij door meerdere partijen verkozen tot beste Nederlandse private bank. Dit vanwege onze onderscheidende klantbeleving, de focus op data en digitale innovaties en onze aandacht voor ondernemers.

Schimmelt 36

5611 ZX Eindhoven

Fraukje van Nunen

Fraukje van Nunen