Selecteer een pagina

SLIGRO HELMOND

Met 4.800 m² vloeroppervlakte en een team ervaren en deskundige foodprofessionals is onze vestiging in Helmond een specialist op het gebied van versproducten, wijn, food en non-food artikelen. Het assortiment is flink uitgebreid met onder meer dagverse AGF en een basisassortiment van vlees, wild en gevogelte. Een ‘must see’ voor iedere ondernemer in de regio.

Dit kun je verwachten bij Sligro Helmond:
Groenten & fruit afdeling met een basisassortiment van 80 producten. Vlees, wild, gevogelte, vis en brood & banket van voorverpakt tot diepgevroren.
We hebben een uniek assortiment (speciaal)bieren van pils tot abdijbier. Wil je koken met bier of ben je op zoek naar nieuwe bieren voor op de kaart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze wijnen komen van over de hele wereld. Van gerenommeerde en klassieke châteaux tot verrassende wijnen uit de nieuwe wijnwereld. Wil je professioneel advies. Onze wijnspecialist helpt je graag.
Sta stil bij het uitgebreide assortiment non-food van Sligro. Denk aan aantrekkelijke horeca inrichting of betrouwbare horeca apparatuur, belangrijke randvoorwaarden voor succes.
Wij hebben alles in huis op het gebied van koffie van filtermaling tot espresso-bonen. Veel bekende A-merken én exclusieve merken als Alex Meijer en Laurentis in Unieke horecaconcepten van topkwaliteit.
Perfecte pizza’s, de lekkerste patat en ijs in verrassende varianten. Goed van smaak en eenvoudig te bereiden. Voor ieder snackmoment kun je bij ons terecht.

Engelseweg 208
Industrieterrein Hoogeind
5705 AJ Helmond

tel: (0492) 52 25 85
fax: (0492) 55 24 40

06 53 98 92 35
helmond.management@sligro.nl

Bas van Huijkelom

Bas van Huijkelom

Vestigingsdirecteur