Selecteer een pagina

Ik, Stefan Verheggen, ben sinds 1 oktober 2020 franchisenemer van SNS Helmond en SNS Geldrop. Begin 2022 is John Gielen toegetreden als mede-franchisenemer en op 1 juli 2023 hebben wij samen ook SNS Gemert onder onze hoede gekregen.

We hebben nu dus 3 fysieke bankwinkels in Helmond, Gemert en Geldrop en verzorgen een groot gebied in Zuidoost Brabant, waartoe naast de genoemde kernen ook nog Heeze, Sterksel, Asten, Someren, Deurne, Lierop, Liessel, Mierlo, Aarle-Rixtel, Lieshout, Beek en Donk, Bakel, Helenaveen en Griendtsveen behoren.

 

John (53 jr) is van oorsprong Belg, geboren in Neerpelt, maar woont al meer dan de helft van zijn leven in Geldrop. Ik, Stefan Verheggen (56 jr) ben geboren in Eindhoven en woon daar ook. John en ik zijn de Financiële Adviseurs en daarnaast  hebben wij hebben 4 medewerk(st)ers in de functie van Persoonlijk Adviseur. Ter versterking van ons team zijn wij dringend op zoek naar 2 nieuwe Persoonlijke Adviseurs

Wie we zijn

SNS bestaat sinds 2017 200 jaar en is onderdeel van de Volksbank. We behoren tot de 4 grootste banken van Nederland. Stap voor stap zijn onze traditionele bankkantoren veranderd in moderne winkels. Hier wordt de klant persoonlijk geadviseerd. Bij ons regel je je bankzaken indien gewenst, heel eenvoudig via internet. We vinden dat bankieren echt anders kan: beter, toegankelijker, normaler. We richten ons op de dagelijkse, gewone geldzaken van onze klanten. Daarvoor bieden we begrijpelijke producten met een duidelijk voordeel. En we kijken steeds kritisch naar wat er beter kan. En pakken dat dan ook aan. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te blijven.

Bereikbaar zijn

Waar andere banken kantoren sluiten, openen wij juist meer winkels. Tegendraads misschien, maar in onze optiek logisch en slim. Onze aanwezigheid versterkt ons merk én we zijn bereikbaar voor onze klanten. De winkels zitten op goede locaties en zijn toegankelijk voor iedereen. Daar staan we klaar om persoonlijk advies te geven. Zoals bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis. Naast onze eigen SNS Hypotheek adviseren we ook hypotheken van andere geldverstrekkers. Dat maakt ons als bank uniek. Omdat we bereikbaar willen zijn voor iedereen, streven we naar een goede landelijke dekking met onze winkels.

Onze mentaliteit

We werken echt anders dan andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een andere mentaliteit. Het gaat om lef tonen en actief ideeën delen. We durven elkaar aan te spreken en hebben een sterke focus op ondernemerschap. We handelen proactief en nemen beslissingen in het belang van de klant. Als je veel waarde hecht aan ondernemerschap, waarom dan niet samenwerken met ‘echte’ ondernemers? We hebben vanuit deze overtuiging gekozen om samen te werken met ondernemers uit de financiële adviespraktijk. Ook kunnen doorgewinterde professionals uit het bankwezen en intermediairs hun ondernemersdroom bij ons verwezenlijken. Ons succes komt tot stand door de bundeling van onze bancaire expertise en de ervaring van onze ondernemers.

Stefan Verheggen

Stefan Verheggen

Franchisenemer / Financieel Adviseur

John Gielen

John Gielen

Franchisenemer / Financieel Adviseur